Skip to main content

БИДЕЈЌИ МИЛЕНИЦИТЕ СЕ ДЕЛ ОД СЕМЕЈСТВОТО

ГОЛЕМ ИЗБОР НА АКВАРИУМСКИ РИБИ,ХРАНА ЗА МИЛЕНИЦИ И ОПРЕМА!

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ, ВИСОК КВАЛИТЕТ, НИСКИ ЦЕНИ

ДИЗАЈН, ИЗРАБОТКА И ИНСТАЛАЦИЈА НА АКВАРИУМИ

ПЕТ ШОП ДЕЛФИН ПОСЕДУВА СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ТИМ КОЈ ИЗРАБОТУВА ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ И ЛУКСУЗНИ АКВАРИУМСКИ РЕШЕНИЈА, КАКО И ИНСТАЛАЦИЈА НА АКВАРИУМСКА ОПРЕМА И ОДРЖУВАЊЕ НА ИСТАТА. НИЕ ПОСЕДУВАМЕ И ОДГЛЕДУВАЧНИЦА НА МНОГУ ВИДОВИ АКВАРИУМСКИ РИБИ.

ФОТОГРАФИИ ОД НАШИ ПРОЕКТИ

АКТУЕЛНИ ПРОИЗВОДИ

ОДБЕРЕТЕ ПРОИЗВОД А НИЕ КЕ ВИ ГО ДОСТАВИМЕ ПО КАРГО

НАШИОТ ТИМ

null

ЕФТИМ ГЛИГОРОВСКИ

Менаџер за големопродажба

За секаков вид на информации околу големопродажбата.

+389 78 699 661

null

ЃОРГИ СТОЈАНОВ

Дизајн, Изработка и Инсталација

Страста кон работата ме инспирира да креирам проекти со престижен дизајн и врвен квалитет.

+389 78 699 661

null

АЛЕКСАНДРА АНГЕЛОВСКА

Маркетинг и Продажба

За било какви прашања околу нашите производи и промоции.

+389 78 699 661