Храна за риби “TetraMin Flakes”

290 ден

-целосна храна во форма на мешавина од лушпа со висококвалитетни функционални хранливи материи

-обезбедува целосна исхрана за секојдневно хранење на сите украсни риби

-одржува здрав раст на рибите, виталност и енергичност

-пакувањe oд 250мл