Фарма – Храна За Средни Папагали 1кг.

190 ден

Нема на залиха

Категории: , Tag:

Комплетна храна за папагали со среден раст како што се Нимфа, Розенколис, Розела и други.
Мешавина од просо, сончоглед и витамини!