Продажба!

Лежалка “Siesta ” 40x30x18цм

1.090 ден

“Siesta” лежалките ќе додадат боја во вашата куќа и ќе го направат вашето домашно милениче среќно. Овие правоаголни кревети се внимателно завршени и изработени од издржливи материјали. Тие имаат отстранлива перница и благодарение на тоа нема потреба да се пере целата лежалка туку само оној дел  кој е најмногу извалкан. Дизајнирана е за мачки  и кучиња.
Лежалката е со димензии 40х30х18цм и е достапена во сите бои претставени на фотографиите.
Димензиите на лежалката се надворешните димензии.