Продажба!

Лежалка “Elemental” 45x35x15цм

990 ден

“Elemental” лежалките се полни со висококвалитетна полиуретанска пена која е отпорна на деформација што се јавува како резултат на долготрајната употреба. Перницата е пренослива и може да се пере во машина.
Лежалката е со димензии 45х35х15 цм и е достапена во сите бои претставени на фотографиите.
Димензиите на лежалката се надворешните димензии.