Продажба!

Лежалка “Diversa Sansa 60x50x15cm”

1.490 ден

Лежалка “Diversa Sansa”

Удобен и мек кревет за кучиња и мачки.

Направен од трајна ткаенина, зашиена со издржливи конци.

Лежалки се полни со висококвалитетна полиуретанска пена, отпорна на деформација од долготрајна употреба.

Достапна во повеке бои.

 Димензии: 60x50x15cm

Материјал – техничка ткаенина.