Продажба!

Лежалка “Diversa Miss Shell 50x42x30cm”

1.390 ден

Лежалка “Diversa Miss Shell “

Удобен и мек кревет за кучиња и мачки.

Направен од трајна ткаенина, зашиена со издржливи конци.

Лежалки се полни со висококвалитетна полиуретанска пена, отпорна на деформација од долготрајна употреба.

Достапна во две бои.

 Димензии: 50x42x30cm

Материјал – техничка ткаенина.