Продажба!

Аквариум “Tetra AquaArt LED Explorer Line Aquarium Set 60L”

10.990 ден

Аквариум “Tetra AquaArt LED Explorer Line Aquarium Set 60L”

Линијата “Tetra AquaArt Explorer” вклучува комплетен аквариум со атрактивен дизајн на “Half Moon”. Ова е слив со ветробранско стакло свиено за 180°.
Аквариумот импресионира со моќно ЛЕД осветлување со максимален животен век од 50,000 часа и прекинувач за режим ден/ноќ.
“Tetra AquaArt Explorer Line” е стабилен, висококвалитетен аквариум изработен од 6мм стакло. Исто така има висококвалитетен, транспарентен капак од акрилна смола со отвор за хранење. Аквариумскиот сет вклучува и “Tetra EasyCrystal” филтер кој е лесен за инсталирање и веднаш е подготвен за употреба.
Поради заоблениот дизајн аквариумот обезбедува поголем и подобар увид на подводниот свет.

Димензии на аквариумот:
Должина: 51 цм
Длабочина:36 цм
Височина со осветлување: 61 цм