Петшоп Делфин Скопје

За сите по детални информации околу вашите домашни миленици, посетете не во нашиот продажен салон во нас. Аеродром позади Веро, контактирајте не на долу наведениот телефонски број или испратете ни порака.

Адреса

бул. Јане Сандански 109/2
позади Веро

Телефон

+38978 699 661

ИСПРАТЕТЕ ПОРАКА

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]